Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

X-plose

Kwalitatief
Serverbeheer voor externe platforms

Als hostingbedrijf bieden wij niet alleen onze eigen hostingoplossingen aan, maar we bieden ook serverbeheer voor externe hostingplatformen zoals Amazon AWS, Azure en Google.

robot-head.png
24/7 support

Proactieve support

Focus op performanatie

Met ons kennis gaan we aan de slag voor een performant online project.

Tijdsbesparend

Met ons serverbeheer bespaar je tijd, geld & moeite.

Altijd online op je favoriete platform

Ons team is volledig bekend met deze platformen en zorgen ervoor dat uw server perfect werkt, ongeacht waar deze zich bevindt. Wij zorgen voor de configuratie, beveiliging, monitoring en het onderhoud van uw server op het door u gekozen platform.

AWS hosting

AWS hosting is een hostingoplossing die wordt aangeboden door Amazon Web Services. Het biedt schaalbare, betrouwbare en veilige hostingdiensten voor bedrijven en ontwikkelaars.

Azure

Azure is een cloud computing-platform van Microsoft. Het biedt een breed scala aan hostingdiensten, zoals virtual machines, databases, opslag en meer...

Google Cloud Platform

Google Cloud Platform (GCP) is een verzameling van cloud computing-diensten waarmee bedrijven hun IT-infrastructuur beheren in de cloud.

Waarom kiezen voor X-plose?

X-plose biedt allround Linux webhosting aan, en dat helemaal op maat!

Expert in Linux

Onze focus ligt op webhosting binnen Linux. We zijn zeer enthousiast over Linux en hebben hier intussen al 10 jaar ervaring in. Met andere woorden, we weten waarmee we bezig zijn!

Kwaliteit staat centraal

We verkiezen resoluut kwaliteit boven kwantiteit! Elk project wordt met grote zorg behandeld. We willen een meerwaarde creëren door maatwerk aan te bieden en een persoonlijke aanpak te hanteren.

Voor ondernemingen

Als B2B bedrijf bieden wij oplossingen aan voor ondernemingen. We streven constant naar kwaliteitsoplossingen op maat voor ondernemingen, agency's, overheid, softwareoplossingen, start-ups, ...

Gedreven door passie

De grootste kwaliteit zit in de dingen die je natuurlijk afgaan. X-plose is gedreven door webhosting binnen Linux. Wat is er nou mooier dan van je passie je werk maken?

Dankzij onze uitgebreide expertise in verschillende hostingomgevingen, kunnen wij u een oplossing op maat bieden die past bij uw specifieke behoeften en vereisten. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor het beheer van uw bestaande server op een extern platform, of u wilt een nieuwe server inrichten op een bepaald platform, wij hebben de ervaring en kennis om u te helpen.

robot-head.png

Vraag ons vrijblijvend om meer info

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren!

Deze site werd gerealiseerd met de steun van:

flanders-logo.jpg