Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

X-plose

MANAGED
VPS

Dit hostingpakket is geschikt voor grote websites die de flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server nodig hebben. X-plose beheert deze VPS, zodat je je met een gerust hart kan focussen op je corebusiness.

robot-pageheader.png
Superieure performantie

Onze hardware staat garant om maximale performance te bereiken.

99,99% uptime

Gegarandeerde uptime van je VPS van 99,99%.

24/7 support

Proactieve support

ellipse

Wat is een VPS?

Een Virtual Private Server is een server, opgedeeld in volledig gescheiden omgevingen. Wanneer je VPS hosting hebt, is één van die omgevingen volledig voor jou gereserveerd. Dit is handig voor grote websites met veel bezoekers, maar ook als je specifieke technische wensen hebt. Je kunt de server zo geheel naar eigen wens inrichten.

Als expert weten wij perfect hoe jouw servers te managen en te beheren. ‘Fully managed’ is ons handelsmerk. Dit wil zeggen dat wij instaan voor de volledige ondersteuning, monitoring en back-ups zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het online blijven staan van jouw website en projecten.

Waarom kiezen voor een managed VPS?

Fully managed

Je mag sterke ondersteuning van ons verwachten: proactieve support, SLA met garanties & compensaties, updates, 24/7 support, ...

Monitoring & Backup

We zorgen voor de nodige veiligheid. Je kan altijd beschikken over de nodige back-ups en jouw VPS staat onder constante proactieve monitoring.

Control Panel

Geniet van een gebruiksvriendelijk Control Panel dat is geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen. Vind snel en gemakkelijk je weg terug om zelf aanpassingen te doen waar nodig.

De troeven van een managed VPS bij X-Plose!

Fully managed

Het is onze taak en drijfveer om ervoor te zorgen dat de servers draaien, blijven draaien en alle toepassingen zo performant mogelijk werken. Hardware is belangrijk en noodzakelijk maar wat echt telt, is een proactieve houding en persoonlijke support. Monitoring 24/7 is inbegrepen in elke managed dienst. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de back-ups van de server.

Datacenter van topkwaliteit

Onze servers zijn ondergebracht in een van onze eersteklas gecertificeerde datacenters met sterke connectiviteit, hoge beveiliging en garanties.

servers.jpeg
robot-head.png

Vraag ons vrijblijvend om meer info

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren!

Deze site werd gerealiseerd met de steun van:

flanders-logo.jpg