Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben.

X-plose

MANAGED
DEDICATED SERVER

Ontdek onze krachtige managed dedicated server! Ideaal voor grootschalige websites die behoefte hebben aan de flexibiliteit en schaalbaarheid van een eigen server. X-plose neemt het beheer van de server op zich, zodat je je volledig kunt richten op jouw kernactiviteiten zonder je zorgen te hoeven maken over hosting.

robot-pageheader.png
Superieure SLA

Extreme garanties met persoonlijke support

99,99% uptime

Gegarandeerde uptime van je VPS van 99,99%.

24/7 support

Proactieve support

ellipse

Wat is een managed dedicated server?

Een fully managed dedicated server biedt jou de ultieme hostingervaring. Ideaal voor grootschalige websites met veel bezoekers en specifieke technische vereisten. Met een dedicated server kun je de server volledig naar eigen wens configureren.

Bij ons is 'fully managed' de standaard. Als experts zorgen wij voor het volledige beheer, de monitoring en de back-ups van jouw server, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de uptime van jouw website en projecten. Met ons aan je zijde, hoef je je geen zorgen te maken over technische details, zodat je kunt blijven groeien.

Waarom kiezen voor een managed dedicated server?

Fully managed

Je mag sterke ondersteuning van ons verwachten: proactieve support, SLA met garanties & compensaties, updates, 24/7 support, ...

Monitoring & Backup

We zorgen voor de nodige veiligheid. Je kan altijd beschikken over de nodige back-ups en jouw VPS staat onder constante proactieve monitoring.

Control Panel

Geniet van een gebruiksvriendelijk Control Panel dat is geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen. Vind snel en gemakkelijk je weg terug om zelf aanpassingen te doen waar nodig.

De troeven van een managed dedicated server bij X-Plose!

Fully managed

Het is onze taak en drijfveer om ervoor te zorgen dat de servers draaien, blijven draaien en alle toepassingen zo performant mogelijk werken. Hardware is belangrijk en noodzakelijk maar wat echt telt, is een proactieve houding en persoonlijke support. Monitoring 24/7 is inbegrepen in elke managed dienst. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de back-ups van de server.

Datacenter van topkwaliteit

Onze servers zijn ondergebracht in een van onze eersteklas gecertificeerde datacenters met sterke connectiviteit, hoge beveiliging en garanties.

servers.jpeg
robot-head.png

Vraag ons vrijblijvend om meer info

Heb je een vraag of maak je graag een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren!

Deze site werd gerealiseerd met de steun van:

flanders-logo.jpg